Forbered besøg

Husk at medbringe varmt tøj og evt. regntøj. Rundvisningen på anlægget tager ca. 45 minutter, og det kan være koldt og blæsende. Det er ikke muligt at købe mad eller drikkevarer hos os, men I er velkommen til at tage jeres egen mad og drikke med i undervisningslokalet. Aftal det med formidleren, hvis I får brug for spisepause undervejs i besøget. Klassen eller holdet kan også vælge at spise madpakken på anviste områder fx i vores regnhave.

Om undervisningen

Når I ankommer til KloakLab, skal I straks henvende jer til formidleren. Formidleren håndterer klassestyringen under besøget, men vi forventer, at læreren eller den holdansvarlige tager sig af situationer, der måtte opstå, fx hvis elever eller studerende bliver støjende.

Skole på besøg

Sikkerhed

Rundvisningen på anlægget begynder altid med en sikkerhedsgennemgang. Denne gennemgang skal til enhver tid følges af de besøgende.

Besøgende skal holde sig samlet og følge formidlerens anvisninger under hele besøget. På rundvisningen går formidleren forrest, og læreren eller den holdansvarlige går bagerst. Vær opmærksom på trafik: Renseanlægget er en arbejdsplads med mere end 50 aktive medarbejdere, maskiner og bassiner med spildevand. Dagligt kører der mange lastbiler og slamsugere ind og ud af renseanlægget. Alle gæster skal af hygiejniske årsager vaske hænder efter rundvisningen.

Der udleveres ikke spildevandsprøver til skoler eller uddannelsesinstitutioner.

Ude på renseanlægget er det ikke tilladt at:

  • spise, drikke eller ryge, mens man går rundt på anlægget
  • løbe på anlægget
  • berøre anlæggesdele eller spildevandet
  • at eleverne gå alene rundt
  • færdes alene på anlægget

Find vej

Kloaklab
Renseanlæg Avedøre

Kanalholmen 28

2650 Hvidovre

logo Åben kort i Google maps

Bus 200S holder lige foran Renseanlæg Avedøre ved busstoppestedet af samme navn.

Se anlægskort

Kloaklab
Renseanlæg Damhusåen

Parkstien 10

2450 København SV

logo Åben kort i Google maps

Bus 8A holder tæt på Renseanlæg Damhusåen ved busstoppestedet Vigerslevvej. Fra Åmarkens S-togsstation er der cirka 15 minutters gang til anlægget.

Rejseplan

 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.: